top of page

Egyedi utazásszervezés

Eleged van a kommersz utazásokból? Szeretnél kapcsolódni az igazi Toszkánával? Jól esne egy jó beszélgetés? Szeretnéd, ha személyre szabott programokban lenne részed? Jól jönne egy helyi idegenvezető? Szeretnél bepillantást nyerni a helyiek mindennapjaiba? Félsz, vagy nem tudsz megszólalni külföldön?

 

Akkor jó helyen jársz!

 

Útjainkat legjobb tudásunk szerint szabjuk igényeitekre, az alábbi ízelítők megkönnyítik a választásod!

20230417_161417.jpg

Pisa

A szállásról kb. 90 km-re elhelyezkedő város méltán elhíresült ferde harangtornyáról. A csodák terén azonban további látnivalók is várnak bennünket, amit szerintünk nem érdemes kihagyni. Az épületegyüttes szerepel az UNESCO Kulturális Világörökségi helyszínei között.

San Gimignano

A dombtetőn épült városka középkori építészeti emlékei tökéletes állapotban maradtak fenn, mely mind a mai napig  csodálatos atmoszférát teremt az ide látogatóknak. Mivel a két választható szállásból mindkettő ebben a városban van, és mivel ez a személyes kedvencünk, így ez a kis ékszerdoboz megtekintése szinte kötelező program.

Képek
20230612_123051.jpg
20230627_150758.jpg

Siena

Egyik kedves vendégünk egyszer azt mondta, hogy Sienával lett teljes neki a toszkánai élmény. Igaz, ami igaz maga a város lélegzetelállító, a történetei, hangulata feledhetetlen. Ahogyan a modern világ észrevétlenül, nem zavaró módon belopta magát ódon falai közé, az egyedülálló. A szállásokról mindössze 50 km-re fekvő várost, nem szabad kihagyni!

Tirrenia

Hamisítatlan homokos tengerpart, ahol egész nap élvezhetjük a napfény, a tenger, a koktélok a finom ételek és fagylaltok kavalkádját. Igazi tengerparti kisváros, üzletekkel, éttermekkel, napágyakkal.

20230511_142126.jpg
IMG_20230417_135355.jpg

Fehér homokos tengerpart

A hófehér partokhoz, bizony, bizony nagyon sokat kellene utaznotok, de mi tudunk egy ilyet! Európát sem kell elhagynod érte! Ígéretünkhöz híven ez is egy olyan kuriózum, ami az átlag turisták számára általában rejtve marad.

Képek

Elsa folyó zúgói

Az Elsa folyó gyönyörű, vízesésekben, zúgókban, ereszkedik le a környék domboldalain. Egy kb. 3 km-es szakaszon végig sétálható a folyópart ezen része. Lehetőség van fürdeni, piknikezni és eltölteni egy csodálatos relaxáló napot, melyben egybeolvadva a természettel az mondjátok majd: Vivi la vita!

IMG_20230620_134321.jpg
20230626_144255.jpg

Cecina mare

Toszkána tengerpartja szinte mindenhol különbözik. Ez az egyik kedvenc partszakaszunk mivel a tipikus tengerparti bárok, éttermek mellett, itt hatalmas összefüggő mandulafenyőkkel szegélyezett partszakasz is a felfrissülésünket szolgálja.

Képek
bottom of page