top of page
20180929_160222.jpg

Júliusi vakáció Toszkánában
 6 nap / 5 éj

Július 2-7

247.000 Ft/fő

Program leírás:
 
1.nap: Utazás egyénileg a szállásra, érkezés a késő délutáni órákban. Megérkezést követően a szobák elfoglalása, majd vacsora, közben könnyed ismerkedés a csoport tagjaival.

20230513_081521_edited.jpg

2. nap: Reggelit követően Siena gótikus városába látogatunk el, ahol egy könnyed gyalogos séta keretében megtekintjük a  kagyló alakú főteret, az Il Campot,  a híres szökőkutat, a Fonte Gaiat, valamint a lenyűgöző és kihagyhatatlan Santa Maria Assunta-katedrálist. A nap második felében igény szerint ellátogatunk Monteriggioni érintetlen várába.  A  szállásra érkezést követően a vacsora elfogyasztására kerül sor.

3. nap: Reggeli után kezdetét veszi időutazásunk, mely Firenzébe, az olasz reneszánsz bölcsőjébe, Olaszország egyik legszebb városába kalauzol bennünket. A világhíres város értékes múzeumokkal, csodálatos utcákkal, terekkel, káprázatos építészeti kincsekkel történelmi és művészettörténeti látnivalókban bővelkedik. A várost olyan nagyságok neve kötődik, mint a Medici család, Amerigo Vespucci, Dante Alighieri, Francesco Petrarca, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Guccio Gucci és még számos tudós, felfedező, művész. A város által kínált számos látnivaló miatt a csodálatos Firenze a felfedezésére egy teljes napot szánunk. A szálláson,  elköltjük vacsoránkat, majd mindenki megkezdheti édes pihenését.

DSCF5713.JPG

4. nap: Nekivágunk, hogy megtekintsük a pisai látnivalókat, a híres Piazza dei Miracollin (Csodák tere). A Dóm téren (korábban így hívták a teret) megcsodálhatjuk a világ egyik leghíresebb harangtornyát, a keresztelő kápolnát, és a bazilikát is A szuvenír árusok és a bazár kavalkádjánál szerzett élményeket követően, utunk egyenesen a homokos partra vezet, ahol Tirrenia hamisítatlan tengerpari városkájában a nap hátralévő részében süttethetjük és tömhetjük a hasunkat. A szállásra érkezést követően elköltjük vacsoránkat.

IMG-b73580018a28047f1f0a1e4c116fd4f3-V.jpg

5.nap: Az olasz reggeli elfogyasztása után,  a Via Francigena zarándokút egy részletét fogjuk bejárni. Utunk a cellole-i monostornál veszi kezdetét, innen  rövid sétával Collemuccioli apró településén keresztül a Szűz Mária jelenéséről híres pancolei szentélyhez vezet az utunk.  A szőlőtőkék és az olajfák árnyékában sétálva a tájjal egybeolvadva tisztulhat meg szellemünk és lelünk egyaránt. Egészen magával ragadó, különleges érzés, amikor nem csak a suhanó autóból szemléljük a toszkánai dombvidéket, hanem a teljes lényünkkel átélve a részévé válhatunk. A megújulást és az átszellemülést követően San Gimignano varázslatos, és beszédes tornyai között fogjuk a történelmi utcák és ódon terek köveit koptatni. Lehetőségünk nyílik Dondoli mester többszörös világbajnok fagylalt műalkotásainak megízlelésére. Este a vacsorát a szálláson fogyasztjuk el.

Via Franci.jpg

6.nap:  reggeli elfogyasztása után,  utolsó pillantást veszünk San Gimignano középkori tornyaira, majd élményekkel, érzésekkel, új tudásokkal és új ismerősökkel gazdagodva mindenki megkezdi egyéni utazását haza.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, különösen azért mert minden utazó és minden utazás más, és nekünk eltökélt célunk, hogy útjainkat rátok szabjuk.   :)

 

Szállás:

Az apartman San Gimignano közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A természet lágy ölében ébredhetünk itt mindennap, ugyanis a környék a szőlőtőkék és olajfa ligetek szomszédságában fekszik. A lakások több szintesek, nagy konyhával, étkezővel, nappalival, sok szobával és több fürdőszobával rendelkeznek,  tökéletesen felszereltek.

További információ és képek a szállásról itt:

Elhelyezés:

Az apartmanon belül 2 ágyas hálószobákban

 

Utazás:

  • Egyénileg autóval  ​

 

Fakultatív program lehetőségek:

  • Bevezetés az Access Consciousness tudatosságra serkentő eszközeibe

  • Energetikai testkezelések

  • Meditációk

 

Egyszemélyes felár:

  •  50.000 Ft

Az egy ágyas felár megfizetésének elkerülésére,  társítás vállalásával van lehetőség.

A társításra vonatkozó igényt kérjük, jelentkezéskor megadni. Ennek létrejötte a szabad kapacitás, valamint a társított utazók általi kölcsönös elfogadás függvénye.

 

Jelentkezés menete:

Az oldalon keresztül, de akár emailben is le lehet adni a jelentkezés. Az adategyeztetést követően megküldjük az utazási szerződést.  A foglalás véglegesítéséhez 37.000 Ft/ fő előleget szükséges utalni.  A fennmaradó összeget pedig az utazás előtti utolsó napig van lehetőség utalni, vagy a helyszínen EUR-ban lehetséges rendezni.

 

Ez az utunk 2 fő jelentkezővel már indul és maximum 4 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

 

Kérdés esetén szívesen állunk telefonon vagy emailen a rendelkezésükre.

bottom of page