top of page
20180929_160222.jpg

Júniusi hosszúhévége Toszkánában

Június 8-11

167.000 Ft/fő 

Program leírás:

1.nap: Utazás egyénileg a szállásra, érkezés a késő délutáni órákban. Megérkezést követően a szobák elfoglalása, vacsora, közben könnyed ismerkedés a csoport tagjaival.

 

2. nap: Reggeli után igény szerint bevezetést nyújtunk az Access Consciousness tudatos élethez vezető eszközeinek praktikus használatába, majd neki vágunk, hogy megtekintsük a pisai látnivalókat, a híres Piazza dei Miracollint (Csodák tere). A Dóm téren (korábban így hívták a teret) megcsodálhatjuk a világ egyik leghíresebb harangtornyát, a keresztelő kápolnát, és a bazilikát is A szuvenír árusok és a bazár kavalkádjánál szerzett élményeket követően, utunk egyenesen a homokos partra vezet, ahol Tirrenia hamisítatlan tengerparti városkájában egészen a nap hátralévő részében süttethetjük, és tömhetjük a hasunkat. A szállásra érkezést követően vacsora után közös meditációra invitáljuk a résztvevőket.
 

3.nap: A reggeli elfogyasztása után, igény szerint folytatjuk a Access Consciousness tudatos élethez vezető út lehetőségeinek feltárását. Ezt követően Siena gótikus városába látogatunk el, ahol egy könnyed gyalogos séta keretében megtekintjük a kagyló alakú főteret, az Il Campot, a híres szökőkutat, a Fonte Gaiat, valamint a lenyűgöző és kihagyhatatlan Santa Maria Assunta-katedrálist. A nap második felében fakultatív kirándulás keretén belül, ellátogatunk Monteriggioni érintetlen városkájába. A vacsorát követően újra ráhangolódunk az univerzum tágas és lehetőségekkel teli csatornáira és közös meditációra invitáljuk a résztvevőket.

4.nap:  A reggeli elfogyasztása után, igény szerint folytatjuk a Access Consciousness tudatos élethez vezető út lehetőségeinek feltárását. A szálláshely elhagyását követően San Gimignano varázslatos, és beszédes tornyai között fogjuk a történelmi utcák és ódon terek köveit koptatni. Lehetőségünk nyílik Dondoli mester többszörös világbajnok  fagylalt műalkotásainak megízlelésére. A városka felfedezését követően élményekkel, érzésekkel, új tudásokkal és új ismerősökkel gazdagodva mindenki megkezdi egyéni utazását haza.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

Szállás:

Az apartman San Gimignano közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A természet lágy ölében ébredhetünk itt mindennap, ugyanis a környék a szőlőtőkék és olajfa ligetek szomszédságában fekszik. A lakások több szintesek, nagy konyhával, étkezővel, nappalival, sok szobával és több fürdőszobával rendelkeznek,  tökéletesen felszereltek.

További információ és képek a szállásról itt:

 

Elhelyezés:

Az apartmanon belül 2 ágyas hálószobákban

 

Utazás:

  • Egyénileg autóval  ​

 

Fakultatív programok költségei:

  • Monterrigioni: 20 Eur​

  • Eneregetikai testkezelés 35 Eur

 

Egyszemélyes felár:

  •  50.000 Ft

Az egy ágyas felár megfizetésének elkerülésére,  társítás vállalásával van lehetőség.

A társításra vonatkozó igényt kérjük, jelentkezéskor megadni. Ennek létrejötte a szabad kapacitás, valamint a társított utazók általi kölcsönös elfogadás függvénye.

 

Jelentkezés menete:

Az oldalon keresztül, de akár emailben is le lehet adni a jelentkezés. Az adategyeztetést követően megküldjük az utazási szerződést.  A foglalás véglegesítéséhez 47.000 Ft/ fő előleget szükséges utalni.  A fennmaradó összeget pedig az utazás előtti utolsó napig van lehetőség utalni, vagy a helyszínen EUR-ban lehetséges rendezni.

 

Útjaink 2 fővel már indulnak és maximum 6 fő jelentkezését tudjuk fogadni legkésőbb május 31-ig.

 

Kérdés esetén szívesen állunk telefonon vagy emailen a rendelkezésükre.

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, már csak azért is mert, minden utazó és minden utazás más, így útjainkat mindig igyekszünk rátok szabni. :)

bottom of page