top of page

Mi az Access Consciousness®? 

Az Access Consciousness nem más, mint bevezetés a tudatosságba.

Az Access Consciousness® egy olyan módszer, amely többek között segít eltávolodni a kétpólusú, ítélkező gondolkodásmódtól.

 

Ebben a rendszerben alapvetés, hogy minden ember saját maga tudja a legjobban, hogy mi az, ami valójában működik az életében. 

 

Az Access Consciousness® dinamikus és gyakorlatias eszközöket kínál, amelyek elősegítik, hogy egyre tudatosabban éljük az életünket – és túl, felül teremtsük a mostani valóságunkat.

Mire jó az Access Consciousness®?

Az Access Consciousness képessé tesz mindenkit önmaga megsegítésére és támogatására. Az ehhez szükséges eszközök bárki számára elérhetők és adaptálhatók.

 

A módszernek rengeteg eszköze van, amiknek a használatával minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy valódi változást érjünk el az életünkben.

A 3 legfontosabb eszköz

I. Access Consciousness® alapkérdések

 

Elakadás van az életében? Nem úgy alakult valami, ahogy eltervezte? Vajon mi lehet ennek az igazi oka és hogyan tudja megváltoztatni? Kérdezzünk rá!

 

  • Mi ez?

  • Mit tudok vele kezdeni?

  • Meg tudom változtatni?

  • Hogyan tudom megváltoztatni?

  • Mi történik akkor, ha megváltoztatom?

 

A kérdések mindig teret nyitnak, míg a konkrét válaszok bezárnak minket.

 

II. Access Consciousness® tisztító mondata

 

Az Access tisztító mondat pont olyan mint egy varázspálca, amivel bármit megváltoztathatunk: eltörli a korlátokat, és teret ad az új lehetőségeknek az életben.

 

III. Access Consciousness® mantrája

 

„Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!” 

 

A nehéz pillanatokban fontos, hogy lelkileg is pozitívak maradjunk. Az Access mantrája segít elterelni a negatív gondolatokat és bevonzza az igazán jó dolgokat.

bottom of page