top of page

SZÁLLÁS

Az Antico Borgo De' Frati,  San Gimignano közvetlen közelében, egyenesen Toszkána szívében elhelyezkedő kolostor. Az épületben 5 apartman került kialakításra. Itt minden adott, hogy egy csodálatos és pihentető nyaralást  tudjon eltölteni családjával, vagy barátaival.

 

A szállást nem csak a szőlőtőkék és olajfák veszik körbe, hanem varázslatos kilátás és a történelem emlékei is körülölelik. 

 

A középkorban ez az épületegyüttes az Ágoston-rendi remeték kolostora volt, így a szállás egyedülállóan spirituális helyen fekszik. A kilátás egyenesen az UNESCO örökségévé vált San Gimignano ódon tornyaira néz.

 

Az építmény gondosan, de az eredeti környezetet megőrizve lett felújítva. A XIII. századi első falak még ma is láthatók. Az egész épületegyüttes a Kulturális Örökségvédelmi Felügyelőség és a Tájvédelem védelme alatt áll.

 

A toszkán vidéki építményekre jellemző, kőből és téglából készült szerkezet, melynek ablakai és ajtói  lépcsőzetesen lettek kialakítva. A lakások is több szintesek, és a maguk nemében egyedülálló, és elbűvölő panorámával kecsegtetnek.

 

A kertben fatüzelésű kemence, és egy nagy grillsütő is a vendégek rendelkezésére áll, egy fantasztikus toszkán grillezéshez.

 

Az épület előtt egy kis olajfa park található, ahonnan káprázatos kilátás nyílik San Gimignanora, ahol a természethez csatlakozva élvezhetjük a nap melegét.

 

Racciano kisváros hivatalosan 1271-től ismert, amikor sangimignanesi Brogino di Michele felajánlotta a Racciano tanyát a San Lucia kúria többi telkével együtt a San Agostino-i remete testvéreknek, hogy ott építsék meg kolostorukat.

Events
Szervezett utak

Olyan utakat szervezünk, ahol a testi-lelki-szellemi kikapcsolódást  helyezzük előtérbe.

A városlátogatás és a természet csodája mellett a tudatosságra és relaxáltságra is nagy hangsúlyt fektetünk az útjainkon.

Privát rendezvények 

Tartsa nálunk esküvőjét, születésnapját, családi, vagy akár céges rendezvényét.

Vállaljuk kisebb esküvők, születésnapok, családi, vagy akár kisebb céges események lebonyolítását. Megvalósítjuk egyedi elképzelését. 

Spirituális események

Lehetőség van jóga táborok, elvonulások, vagy bármilyen spirituális esemény szervezésére.

Spirituális  rendezvényéknek, táborának, elvonulásnak helyszínt biztosítunk. 5 többszintes apartman, nagy kert és varázslatos kilátás vár a természet ölelésében.

További információkért, és egyedi ajánlatért keressen bennünket, telefonon, vagy e-mailen.
Kapcsolat
bottom of page