top of page
20180929_160222.jpg

Szüreti varázslat Toszkánában
5 nap / 4 éj

Szeptember 5-9.

Szeptember 12-16.

 

192.000 Ft/fő

Program leírás:

 

1.nap: Utazás egyénileg a szállásra, érkezés a délutáni, esti órákban. Megérkezést követően a szobák elfoglalása, esetleg könnyed séta a környéken, majd vacsora.

2. nap: Reggeli után elindulunk Siena gótikus városába, ahol egy könnyed gyalogos séta keretében medtekintjük a  kagyló alakú főteret, az Il Campot,  a híres szökőkutat, a Fonte Gaiat, valamint a lenyűgöző és kihagyhatatlan Santa Maria Assunta-katedrálist. A nap második felében ellátogatunk Monterrigioni érintetlen várába.  

3. nap: Reggelit követően nekivágunk hogy megtekintsük a Pisai látnivalókat, a híres Piazza dei Miracollin (csodák tere). A dóm téren (korábban így hívták a teret) megcsodálhatjuk a világ egyik leghíresebb harangtornyát, a keresztelő kápolnát, és a bazilikát is A szuvenír árusok és a bazár kavalkádjánál szerzett élményeket követően, utunk egyenesen a homokos partra vezet, ahol Tirrenia hamisítatlan tengerpari városkájában egészen a visszaindulásig süttethetjük és tömhetjük a hasunkat. A szálláson,  elköltjük vacsoránkat, majd mindenki megkezdheti édes pihenését.

IMG-b73580018a28047f1f0a1e4c116fd4f3-V.jpg
20230524_170041.jpg

4.nap: Ezen a napon a Via Francigena zarándokút egy részletét fogjuk bejárni. Utunk a cellole-i monostornál veszi kezdetét, innen  rövid sétával Collemuccioli apró településén keresztül a Szűz Mária jelenéséről híres pancolei szentélyhez vezet az utunk.  A szőlőtőkék és az olajfák árnyékában sétálva a tájjal egybeolvadva tisztulhat meg szellemünk és lelünk egyaránt. Egészen magával ragadó, különleges érzés, amikor nem csak a suhanó autóból szemléljük felszínesen a toszkán dombvidéket, hanem a teljes lényünkkel átélve a részévé válhatunk. A megújulást és az átszellemülést követően San Gimignano varázslatos, és beszédes tornyai között fogjuk a történelmi utcák és ódon terek köveit koptatni. Lehetőségünk nyílik Dondoli mester többszörös világbajnok  fagylalt műalkotásainak megízlelésére. Este a vacsorát a szálláson fogyasztjuk el.

Via Franci.jpg

5.nap: reggeli elfogyasztása után, utolsó pillantást veszünk San Gimignano középkori tornyaira, majd élményekkel, érzésekkel, új tudásokkal és új ismerősökkel gazdagodva mindenki megkezdi egyéni utazását haza. 

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk, már csak azért is mert, minden utazó és minden utazás más, így útjainkat mindig igyekszünk rátok szabni.  :)

 

Szállás:

Az apartman San Gimignano közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A természet lágy ölében ébredhetünk itt mindennap, ugyanis a környék a szőlőtőkék és olajfa ligetek szomszédságában fekszik. A lakások több szintesek, nagy konyhával, étkezővel, nappalival, sok szobával és több fürdőszobával rendelkeznek, tökéletesen felszereltek.

 

További információ és képek a szállásról itt:

App.3-011-540x300.jpg
App.3-051-540x300.jpg

Elhelyezés:

Az apartmanon belül 2 ágyas hálószobákban.

 

Utazás:

  • Egyénileg autóval

 

Fakultatív program lehetőségek:

  • Bevezetés az Access Consciousness tudatosságra serkentő eszközeibe

  • Energetikai testkezelések

  • Meditációk 

 

Egyszemélyes felár:

  • 50.000 Ft

Az egy ágyas felár megfizetésének elkerülésére,  társítás vállalásával van lehetőség.

A társításra vonatkozó igényt kérjük, jelentkezéskor megadni. Ennek létrejötte a szabad kapacitás, valamint a társított utazók általi kölcsönös elfogadás függvénye.

 

Jelentkezés menete:

Az oldalon keresztül, vagy emailben is le lehet adni a jelentkezés. Az adategyeztetést követően megküldjük az utazási szerződést.  A foglalás véglegesítéséhez 47.000 Ft/ fő előleget szükséges utalni.  A fennmaradó összeget pedig az utazás előtti utolsó napig van lehetőség utalni, vagy a helyszínen EUR-ban lehetséges rendezni.

 

Útjaink már 2 fővel már indulnak és maximum 6 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

 

Nem jó az időpont? Mást néznél meg? Személyre szabott, egyedi ajánlatunkért vagy kérdés esetén szívesen állunk telefonon vagy emailen a rendelkezésetekre!

 

Ági: +36709407026

spiritour.toscana@gmail.com

Borítókép.jpg
bottom of page