top of page
20180929_160222.jpg

Tavaszi kikelet Toszkánában
5 nap / 4 éj

Áprils 16-20.

Május 2-6.

Május  6-10.

Az május 2-6. továbbá a május 6-10. közötti útjaink 155.000 Ft-os last minute áron elérhetők 04.25-ig és 04.29-ig.

 

Program leírás:

1.nap: Utazás egyénileg a szállásra, érkezés a késő délutáni órákban. Megérkezést követően a szobák elfoglalása, vacsora, közben könnyed ismerkedés a csoport tagjaival.

2. nap: Reggeli után igény szerint bevezetést nyújtunk az Access Consciousness tudatos élethez vezető eszközeinek praktikus használatába. Ezt követően Siena gótikus városába látogatunk el, ahol egy könnyed gyalogos séta keretében megtekintjük a  kagyló alakú főteret, az Il Campot, - a híres szökőkutat, a Fonte Gaiat, valamint a lenyűgöző és kihagyhatatlan Santa Maria Assunta -katedrálist. A nap második felében fakultatív kirándulás keretein belül,
ellátogatunk Monteriggioni városkájába A vacsorát követően, közös meditációra invitáljuk a résztvevőket.

3.nap: A reggeli elfogyasztása után, igény szerint folytatjuk az Access Consciousness tudatos élethez vezető út lehetőségeinek feltárását.
 Ezen a napon a Via Francigena zarándokút egy részletét fogjuk bejárni. Utunk a cellole-i monostornál veszi kezdetét, innen  rövid sétával Collemuccioli apró településén keresztül a Szűz Mária jelenéséről híres pancolei szentélyhez vezet az utunk.  A szőlőtőkék és az olajfák árnyékában sétálva a tájjal egybeolvadva tisztulhat meg szellemünk és lelünk egyaránt. Egészen magával ragadó, különleges érzés, amikor nem csak a suhanó autóból szemléljük felszínesen a toszkán dombvidéket, hanem a teljes lényünkkel átélve a részévé válhatunk. A megújulást és az átszellemülést követően San Gimignano varázslatos, és beszédes tornyai között fogjuk a történelmi utcák és ódon terek köveit koptatni. Lehetőségünk nyílik Dondoli mester többszörös világbajnok  fagylalt műalkotásainak megízlelésére. Este a vacsora után újra ráhangolódunk az univerzum tágas és lehetőségekkel teli csatornáira.

4. nap: A reggeli elfogyasztása után, igény szerint folytatjuk az Access Consciousness tudatos élethez vezető út lehetőségeinek feltárását. Ezen délelőtt során szerpentineken keresztül vezet kanyargós és kalandos utunk Volterrába, a  pecorino sajtról és az alabástromról elhíresült  kisvárosba. A dombok tetejéről a kilátás a környék ligeteire, szőlőültetvényeire meseszép, kis szerencsével, tiszta időben egészen a tengerig el lehet látni.  Délután, fakultatív programunkon, akinek van kedve, velünk tarthat, Certaldo Alto piciny varázslatos, terméskővel körül zárt világába, ahol Boccaccio élete utolsó évében lelt menedéket. Fő műve a Dekameron, mely ma is az olasz irodalom oszlopa, irodalomtörténeti jelentősége, hogy általa vált önálló műfajjá a novella.  Ezt követően közös vásárlásra invitáljuk utastársainkat, hogy egy darabig még otthon is élvezhessük az olasz ízeket, termékeket.
Este a vacsora után újra ráhangolódunk az univerzum tágas és lehetőségekkel teli csatornáira.

5.nap: reggeli elfogyasztása után, igény szerint folytatjuk a Access Consciousness tudatos élethez vezető út lehetőségeinek feltárását. A program után, utolsó pillantást veszünk San Gimignano középkori tornyaira, majd élményekkel, érzésekkel, új tudásokkal és új ismerősökkel gazdagodva mindenki megkezdi egyéni utazását haza.

 

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

Szállás:

Az apartman San Gimignano közvetlen közelében helyezkedik el, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a városra. A természet lágy ölében ébredhetünk itt mindennap, ugyanis a környék a szőlőtőkék és olajfa ligetek szomszédságában fekszik. A lakások több szintesek, nagy konyhával, étkezővel, nappalival, sok szobával és több fürdőszobával rendelkeznek, tökéletesen felszereltek.

További információ és képek a szállásról itt:

 

Elhelyezés:

Az apartmanon belül 2 ágyas hálószobákban.

 

Utazás:

  • Egyénileg autóval

  • Egyénileg repülővel (május 2-6)

  • A Ryanair járataival van lehetőség átszállás nélkül Pisa városáig repülni. 

  • Az utazás további részéhez az autós közlekedés elkerülhetetlen. Így itt vagy autót szükséges bérelni, vagy igénybe lehet venni az utazás teljes tartamára kisbuszos transzfer szolgáltatásunkat. Részletekért keressen bennünket.  ​

 

Fakultatív programok költségei:

  • Monteriggoni 30 Eur / fő

  • Certaldo alto + vásárlás: 10 Eur / fő

 

Egyszemélyes felár:

  • 50.000 Ft

Az egy ágyas felár megfizetésének elkerülésére,  társítás vállalásával van lehetőség.

A társításra vonatkozó igényt kérjük, jelentkezéskor megadni. Ennek létrejötte a szabad kapacitás, valamint a társított utazók általi kölcsönös elfogadás függvénye.

 

Jelentkezés menete:

Az oldalon keresztül, de akár emailben is le lehet adni a jelentkezés. Az adategyeztetést követően megküldjük az utazási szerződést.  A foglalás véglegesítéséhez 35.000 Ft/ fő előleget szükséges utalni.  A fennmaradó összeget pedig az utazás előtti utolsó napig van lehetőség utalni, vagy a helyszínen EUR-ban lehetséges rendezni.

 

Útjaink 4 fővel már indulnak és maximum 10 fő jelentkezését tudjuk fogadni.

 

Kérdés esetén szívesen állunk telefonon vagy emailen a rendelkezésükre.

bottom of page